SEMANA DEL 22 AL 26 DE MAYO (0-3 AÑOS) / SETMANA DEL 22 AL 26 DE MAIG (0-3 ANYS)

POLLITOS / POLLETS

Los Pollitos hemos hecho el taller de espaguetis. Como veis, nos lo hemos pasado genial manipulando y experimentando con ellos.
_______________________

Els Pollets hem fet el taller d'espaguetis. Com veieu, ens ho hem passat genial manipulant i experimentant amb ells.









GATITOS / MOIXETS

Esta semana los Gatitos nos hemos divertido mucho haciendo el taller de luces y sombras con las linternas. En las fotos también podéis ver lo bien que nos lo pasamos cuando bajamos al patio o cuando las Tortugas nos prestan su clase un rato.
________________________

Aquesta setmana els Moixets ens hem divertit molt fent el taller de llums i ombres amb les llanternes. En les fotos també podeu veure com ens ho passem quan baixem al pati o quan les Tortugues ens deixen la seva classe una estona.

















CONEJOS / CONILLS

Los Conejos hemos aprovechado esta semana para trabajar con las fichas de Tico y Nina. Hemos hecho distintas fichas en las que hemos desarrollado la motricidad fina, hemos trabajado los colores o las figuras geométricas entre otras cosas.
________________________

Els Conills hem aprofitat aquesta setmana per a treballar amb les fitxes de Tico i Nina. Hem fet diferents fitxes en les quals hem desenvolupat la motricitat fina, hem treballat els colors o les figures geomètriques entre altres coses.









TORTUGAS / TORTUGUES

Al igual que los Conejos, las Tortugas hemos trabajado con las fichas de Tico. También tenéis un vídeo en el que hacemos psicomotricidad.
________________________

Igual que els Conills, les Tortugues hem treballat amb les fitxes de Tico. També teniu un vídeo en el qual fem psicomotricitat.











Comentarios