Protagonista de la semana: Lluís N. (4 años - Pingüinos) / Protagonista de la setmana: Lluís N. (4 anys - Pingüins)

 Protagonista de la semana: Lluís N. (4 años - Pingüinos) 

Esta semana nuestro protagonista ha sido Lluís N. Un gran protagonista que ha colaborado mucho estos días en el aula. Lluís nos ha traído una caja chulísima, llena de sus juguetes favoritos y de fotos preciosas con las que nos ha podido presentar a su familia.

Para acabar la semana, nos han visitado sus papás Luis y Sandra, que han venido a explicarnos el oficio de su papá: Cocinero. Hemos aprendido mucho sobre este oficio y además nos ha enseñado a cocinar una focaccia deliciosa que hemos nos comido todos juntos.

¡Muchas gracias por vuestra visita família!

_____________________________________________

Protagonista de la setmana: Lluís N. (4 anys - Pingüins)

Aquesta setmana el nostre protagonista ha estat Lluís N. Un gran protagonista que ha col·laborat molt aquests dies a l'aula. En Lluís ens ha portat una caixa xulíssima, plena de les seves joguines favorites i de fotos precioses amb què ens ha pogut presentar la seva família.

Per acabar la setmana, ens han visitat els pares Luis i Sandra, que han vingut a explicar-nos l'ofici del seu pare: Cuiner. Hem après molt sobre aquest ofici ia més ens ha ensenyat a cuinar una deliciosa focaccia que hem menjat tots junts.

Moltes gràcies per la vostra visita família!








































Comentarios