SEMANA DEL 30 DE ENERO AL 3 DE FEBRERO (0-3 AÑOS) / SETMANA DEL 30 DE GENER AL 3 DE FEBRER (0-3 ANYS)

El Lunes fue el día de la Paz, colgamos en el jardín los murales y las palomitas que hicimos. Como habéis visto, ¡nos ha quedado precioso!

Nuestras profes nos han explicado que es la paz, nos han contado que la paz es muy bonita e importante para el mundo, que cuando hay paz estamos contentos, compartimos, nos queremos mucho...

En las fotos podéis ver como en Pinocho nos queremos mucho. Compartimos los juguetes, nos damos muchos besos y abrazos, bailamos... ¡Estamos felices con nuestros amigos y profes!

También hemos tenido tiempo de seguir trabajando el invierno haciendo algún taller como el de romper papel de periódico simulando la nieve (pollitos) o el taller de harina jugando con ella como si fuera la nieve del invierno (conejos).
__________________________________

El Dilluns va ser el dia de la Pau, pengem al jardí els murals i els colomets que vam fer. Com heu vist, ens ha quedat preciós!

Les nostres profes ens han explicat que és la pau, ens han contat que la pau és molt bonica i important per al món, que quan hi ha pau estem contents, compartim, ens estimem molt...

En les fotos podeu veure com a Pinocho ens estimem molt. Compartim les joguines, ens fem molts petons i abraçades, ballem... Estem feliços amb els nostres amics i profes!

També hem tingut temps de continuar treballant l'hivern fent algun taller com el de trencar paper de periòdic simulant la neu (pollets) o el taller de farina jugant amb ella com si fos la neu de l'hivern (conills).

POLLITOS / POLLETS















GATITOS / MOIXETS


















CONEJOS / CONILLS




















TORTUGAS / TORTUGUES












TEATRO / TEATRE

Los Conejos y las Tortugas este Viernes hemos visto el teatro "el follet blau". ¡Nos ha encantado!
__________________________

Els Conills i les Tortugues aquest Divendres hem vist el teatre "el follet blau". Ens ha encantat!







Comentarios