SEMANA DEL 7 AL 11 DE NOVIEMBRE (0-3 AÑOS) / SETMANA DEL 7 AL 11 DE NOVEMBRE (0-3 ANYS)

POLLITOS / POLLETS

En las fotos podéis ver como experimentamos con diferentes texturas con el juego de las manos y vamos desarrollando la motricidad fina jugando con los aros.
_______________________

En les fotos podeu veure com experimentem amb diferents textures amb el joc de les mans i anem desenvolupant la motricitat fina jugant amb els cèrcols.











GATITOS / MOIXETS

Los Gatitos poco a poco vamos cogiendo autonomía personal, ¡mirad que bien comemos solitos!

También hemos empezado a trabajar las partes del cuerpo con el señor patata.
________________________

Els Moixets a poc a poc anem agafant autonomia personal, mireu que bé mengem solets!


També hem començat a treballar les parts del cos amb el senyor patata.



















CONEJOS / CONILLS

Jugar con plastilina, pegar gomets o pintar con ceras son algunas de las actividades que hacemos los Conejos para ir reforzando la motricidad fina.

Esta semana no pudimos ir a psicomotricidad porque el Jueves llovió mucho, pero aprovechamos y jugamos en clase con las bolas sensoriales. Pusimos las cortinas para que la clase quedará a oscuras e hicimos botar las pelotas para hacer luz. 
_______________________

Jugar amb plastilina, enganxar gomets o pintar amb ceres són algunes de les activitats que fem els Conills per a anar reforçant la motricitat fina.


Aquesta setmana no vam poder anar a psicomotricitat perquè el Dijous va ploure molt, però vam aprofitar i juguàrem a classe amb les boles sensorials. Vam posar les cortines per quedar a les fosques i vam fer botar les pilotes per a fer llum.















TORTUGAS / TORTUGUES

Las Tortugas esta semana hemos hecho diferentes juegos, uno de ellos ha sido el de asociación. De esta manera vamos trabajando los colores y formas.

El Miércoles jugamos en clase con las pelotas sensoriales que hacen luz, las hicimos botar por toda la clase a oscuras para poder ver mejor las luces de colores. ¡Nos lo pasamos genial!
__________________________

Les Tortugues aquesta setmana hem fet diferents jocs, un d'ells ha estat el d'associació. D'aquesta manera anem treballant els colors i les formes.


El Dimecres vam jugar a classe amb les pilotes sensorials que fan llum, les vam fer botar per tota la classe a les fosques per a poder veure millor les llums de colors. Ens ho vam passar genial!













Comentarios