Excursión Palma y Caixaforum (clase delfines 5/6 años) / Excursió Palma i Caixaforum (classe dofins 5/6 anys)

 

        Este miércoles pudimos (al fin) realizar nuestra excursión por Palma y visitar el museo de egiptología de la Caixaforum de la calle Unió.

        Tuvimos que caminar un rato, pero la excursión valió la pena: visitamos el paseo del Born y contemplamos las esfginges que lo guardan, paseamos hasta l'Hort del rei y el parque del mar, donde merendamos; tuvimos una experiencia muy agradable y didáctica al recordar los conocimientos adquiridos con nuestro proyecto, en su parte inicial, del antiguo Egipto en Caixaforum. Finalmente fuimos al parque del Sagrado corazón para comer y jugar un rato antes de volver a Pinocho.

______________________________________________________________________________________

         Aquest dimecres vam poder (a la fi) realitzar la nostra excursió per Palma i visitar el museu    d'egiptologia de la Caixaforum del carrer Unió.           

         Vàrem haver de caminar una bona estona, però l'excursió va valer la pena: visitàrem el passeig del Born i contemplàrem les esfinges que el guarden, passetjàrem fins l'Hort del rei i el par de la mar, on berenàrem, tenguérem una experiència molt agradable i didàctica al recordar els coneixements adquirits amb el nostre projecte a la seva part inicial, de l'antic egipte a Caixaforum. Finalment anàrem al parc del Sagrat cor per dinar i jugar una estona abans de tornar a Pinocho.

 

 



















 

Comentarios