¡¡Nos regalan naranjas... y nos las merendamos!! / Ens regalen taronges... i ens les berenem!!

¡¡Nos regalan naranjas... y nos las merendamos!! 
 
Como ya sabéis, desde el pasado miércoles 14 de abril en la escuela hemos empezado a participar en una Campaña Escolar "Fruita a les Escoles" para fomentar la Alimentación saludable y el consumo de fruta entre el alumnado. Cada miércoles vamos a disfrutar de una merienda cargada de vitaminas, con las frutas de temporada. 
 
Además,este pasado viernes una familia de la clase de los pulpos verdes quiso sumarse a esta iniciativa y nos hicieron llegar, con el permiso del tutor y del centro,una buena cantidad de naranjas para deleitarnos de nuevo con otra merienda saludable.
 
Sabrosas y buenísimas, nos encanta la fruta, ¡muchas gracias familia!. 
        _____________________________________________________

Ens regalen taronges... i ens les berenem!!

Com ja sabeu, des de dimecres passat 14 d'abril a l'escola hem començat a participar en una Campanya Escolar "Fruita als Escoles" per a fomentar l'Alimentació saludable i el consum de fruita entre l'alumnat. Cada dimecres gaudirem d'un berenar carregat de vitamines, amb les fruites de temporada.

A més,aquest passat divendres una família de la classe dels polps verds va voler sumar-se a aquesta iniciativa i ens van fer arribar, amb el permís del tutor i del centre,una bona quantitat de taronges per a gaudir de nou amb un altre berenar saludable.

Saboroses i boníssimes, ens encanta la fruita, moltes gràcies família!

b3b75392-ef37-4f8f-9459-aeb4d7edf35e.JPG
















Comentarios