Salida Taller Estudio de Arte: Esculturas, la libélula que inspiró a Leonardo (Delfines 5 años) /Sortida Taller Estudi d'Art: Escultures, la libèl·lula que va inspirar a Leonardo (Dofins 5 anys)

 Salida Taller Estudio de Arte: Esculturas, la libélula que inspiró a Leonardo (Delfines 5 años) 

Una visita a un verdadero Taller de Arte, un ambiente perfecto para crear y esta vez trabajar la escultura en barro, modelando un libélula y transformándola para que prácticamente pueda volar. 

Una experiencia en dos sesiones diferentes de nuevo preciosa, en en dos sesiones diferentes en las que los alumnos se han comportado como verdaderos artistas, con un interés y concentración maravillosa, disfrutando tanto del proceso como del resultado.  

             ___________________________________________________

Sortida Taller Estudi d'Art: Escultures, la libèl·lula que va inspirar a Leonardo (Dofins 5 anys) 

Una visita a un vertader Taller d'Art, un ambient perfecte per a crear i aquesta vegada treballar l'escultura amb fang, modelant un libèl·lula i transformant-la perquè pràcticament pugui volar.

Una experiència en dues sessions diferents de nou preciosa, en en dues sessions diferents en les quals els alumnes s'han comportat com a veritables artistes, amb un interès i concentració meravellosa, gaudint tant del procés com del resultat.








 





 















 


Comentarios